perjantai 16. maaliskuuta 2012

Bunny hop

Kuva
Ensimmäinen teurastamoviikko punaisen lihan puolella over and out ja kotona jälleen! Enpä olisi voinut uskoa olevani näin iloinen nähdessäni nämä tutut kulmat. "Maalaismaisemaa en saata unohtaa...", mutta tänä viikonloppuna aion kyllä yrittää, jotta jaksan rykäistä vielä viisi päivää siellä keskellä peltoja - seuranani vain tieteelliset artikkelit ja patologian prujut. Palailen tämän viikon fiilisten kanssa myöhemmin, mutta nyt pientä irtautumista tästä todellisuudesta tarjoaa tällä erää pääsiäisfiilistely, joka ainakin omalla kohdallani on jo hyvällä alulla ja näitä kuvia ihastelemalla kohosi aivan uusille leveleille.

Ylläoleva kuva on yksi mun lemppareista. Ihanat ruukut ja keltavihreä kattaus.

Kuva
Toisaalta tämä pastellinen värimaailmakin ihastuttaa. Tuo tekonurmi ja sen keskellä nököttävät  valkoiset puput ovat mielestäni aivan mahtava idea ja kokonaisuus vallankin harmoninen. En tiedä, miten (ja mitä) noista linnunpöntöistä on tarkoitus syödä, mutta nokkela kikka kattauksella leikittelyyn.

Kuva
Tekonurmen sijaan myös aito ruoho tällaisissa laakeissa, matalissa astioissa voisi toimia. Vaan mistä sopivat astiat?

Kuva

Ihana, ihana, ihana! Keltainen ja vihreä yhteen soppii ja mikä on tuo tablettina toimiva kasvusto? Näyttää varsin aidolta. Jotain tämän sorttista voisin miettiä tämän vuoden pääsiäispöytään.

Kuva

... vaan mistä löytyisi tällaisia valkoisia vemmelsääriä?

Kuva

... niitä tuntuu löytyvän lähes jokaisesta mun lempikattauksesta.


Kuva

Pikkukuppeihin istutetut ohrat toimivat myös!

Kuva 
Kuva

Kuva
... saati sitten munakennoon istutettuna!Kuva
Varsin hauska pöytäkoriste tämäkin.


Muita pääsiäisfiilistelijöitä linjoilla? Kukaan bongannut tuollaisia valkoisia, isoja, opiskelijabudjettiystävällisiä pupuja missään?

4 kommenttia:

 1. Sun blogi on ollut jo vähintäänkin vuoden parin ajan mun lemppariblogien kärjessä ja postaukset aina tosi mielenkiintoisia! Joten kiitos kivalle bloggaajalle! :D Postaus entisistä eläimistä, etenkin pupuista, olisi mielenkiintoinen. :)

  Tommoset isot valkoset puput on tosi nättejä, ja tuollainen selällään makaava otus olis niin mainio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Laitetaanpa korvan taakse - ei ollenkaan hullumpi idea! Täytyisi vaan saada vanhoja kuvia skannattua kuvitukseksi ja skanneria ei omasta taloudesta toistaiseksi löydy :/ Mutta mietitään, mietitään...

   Poista
 2. Täällä yksi pääsiäisfiilistelijä! Ihania kuvi aolet löytänyt. Tilasin äskettäin Ellokselta sellaisen kirkkaan (värittömän) lasikukon, jonka mahaan saa nameja. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, muitakin! :) Multa löytyy myös tuollainen avattava kukko, tosin vihreänä. Mä kun ihastuin viime vuonna ihan totaalisesti kaikkiin lasisiin pupuihin, kukkoihin, kanoihin ja muniin - aivan ihania! Voi kun pääsisi jo kotiin järkkäilemään niitä pikku hiljaa esille... :)

   Poista