perjantai 6. toukokuuta 2011

Odotusaika

Kyllä tämä odottavan aika on paitsi pitkä, myös tavallaan aika ihana!

Ruokakuppirivistö pääsee kasvamaan yhdellä


Olen saanut kaivaa esiin eläinhyllyltäni (=ainoan tavarakaappini suurin hylly...) laatikollisen vanhoja leluja, joista Iippu ei voisi piitata tuon taivaallista. 
Ja onpa sitä toki muutamia uusiakin tullut ostettua!

Hihnaa tietenkään unohtamatta! (Käsi ylös, kuka yllättyi väristä...?)

Ja pikkuinen, kevyt ja pehmeä panta. Tuitui <3

Lisäksi pentuaitaus ja Atlaksen muovinen koiraboksi odottelevat T:n auton perässä jo tänne pääsyä.

Pennun nimi tuotti tietysti alkuun kovaa päänvaivaa. En tykkää antaa eläimille ihmisten nimiä (Iina ei ole mun keksimäni), joten selailin pitkät luettelot koirien nimiä ja nimipäiväkalentereita läpi. Joku saksalainen on kerännyt 30 000 koiran nimeä yhdelle nettisivustolle, voitteko kuvitella?! Ja ei en lukenut niitä kaikkia läpi :D

 Yleensä ottaen tykkään luontonimistä, väriin viittaavista nimistä tai muun merkityksen omaavista nimistä. Kun lemmikkihistoriaan kuuluu parikymmentä otusta, on osa lempparinimistä ehditty jo käyttääkin. Kiri, Kilpi, Ystävä, Villi, Putti, Minni, Mini, Pampula, Hilla, Hipsu, Daim, Shany, Kide, Neve, Coco, Chili, Nekku, Nemo, Nana, Nemi, Zara ja Iina olivat siis poissa laskuista ;)

Keräsin mieluisimmista vaihtoehdoista listan ja kyselin mielipidettä kavereilta ja perheeltä.

Ottaen huomioon, miten tytön elämä tässä maailmassa alkoi, miten suuren ihmeen kautta se lopulta mulle päätyi ja miten kauniin ja ihanan oloinen se on, nimiluettelo karsiutui varsin nopeasti ja jäljelle jäi vain yksi vaihtoehto.

(c) M. K.

Ei ehkä mikään maailman harvinaisin, mutta tässä nimenomaisessa tapauksessa se ainoa oikea.


5 kommenttia:

 1. Ihanaa juttua taas. :) Täällä ollaan niin onnellista sun puolesta!

  Mä olen aina päättänyt nimen vasta sitten, kun eläin on talossa. Tai en varmaankaan edes päättänyt, se nimi lopulta vain tulee jostain. Kuten Pulla, mikä muukaan se möhkö ahmatti olisi voinut olla? :D En tiedä, tuleeko se nimi päätettyä siten, millainen eläin on vai kasvaako se nimensä mukaisesti. Esim. siskoni kani oli ihan tavallinen, suloinen kaninpentu, mutta selkesäti Iidan näköinen. Ja sellainen tintta-iittahan siitä kasvoi, ettei mitään rajaa.. :D Myös kaikki muut lemmikit ovat lopulta olleet nimensä veroisia.

  Taika on myös varmasti nimensä veroinen, onhan sitä kauan odotettukin. :)

  VastaaPoista
 2. Niin suloinen pentu! Koska hän muuttaa omaan kotiinsa?

  VastaaPoista
 3. kaunis nimi :)

  ymmärsinkö oikein että käyt koulun ohella myös töissä? teetkö paljonki töitä viikossa ja kuinka koirien pitäminen istuu aikatauluihisi :) tuleeko eteen päiviä jolloin olisi suoraan pitkän koulupäivän jälkeen mentävä töihin ja koirille tulee piiitkä aika yksin (oot poissa esim. klo 9-19? vai saatko ulkoilutusapua jostakin :)? miten aikasi muutoin riittää? kiitän vastauksista etukäteen :D

  VastaaPoista
 4. On kyllä ihan "odotusaika" fiilikset noissa kuvissa ja teksteissä. :D

  Taikahan on just hyvä nimi pikkuiselle ja siinä on sisältöä. Kuvaavista nimistä tykkään itse eniten. :)

  Sillon kun asuin kotonakotona ja meillä oli liuta eläimiä, niin niille nimien keksiminen oli työn ja tuskan takana. Jotenkin supervaikea homma mulle (yleensä se olikin äiti, joka heitteli ilmaan nimiä joista joku oli aina sen verran fiksu että päätyi nimeksi asti.)

  T. MOH

  VastaaPoista
 5. Marika: Kiitos kiitos, ihana kuulla :) Mulla on periaatteessa tuo sama periaate ja kerroinkin sen kasvattajalle ensin, mutta kun pentu joutui tuon mun Tarton matkani vuoksi jäämään yli luovutusiän kasvattajalle, niin hän toivoi, että päättäisin nimen jo etukäteen. Tällöin tyttöä ei tarvitsisi kutsua vain pennuksi, vaan nimeen totuttelun voisi jo aloittaa :) Toivotaan, että nimi olisi enne ;)

  Janita&Nana: Kiitos, niin mustakin :) Tiistaina lähdetään hakemaan, iiiks!

  hepsu: Kiitos :) Teen tällä hetkellä 3-5 vuoroa kuukaudessa, välillä hiukan enemmänkin. Jos mulla on iltavuoro, niin skippaan pääsääntöisesti aamuluennot ja olen sen ajan Iipun kanssa. Jos on esim. koko päivä jotakin pakollista opiskelua, en ota sellaiselle päivälle töitä, koska saan itse päättää vuoroni tarjotuista vaihtoehdoista, kun olen tuntityöntekijänä. Ja lisäksihän meillä voi ottaa koiran mukaan, jos ei hoitajaa saa ja yleensä Iippu onkin ollut mulla iltavuoroissa aina mukana :)

  Ja tosiaan tuollainen työmäärä on ihan iisibiisi elukassa, moni tekee paljon tiiviimpääkin työtahtia ja pärjää mukavasti.

  MOH: Kiva kuulla, että tunnelma välittyi :D Nimet on juu välillä hankalia, etenkin kun ainakin itse otan paineita siitä, että nimen tulisi olla niin kiva, ettei siihen pääse kyllästymään 15 vuodessakaan ja että se sopisi hyvin suuhun, eikä lyhenisi tai alkaisi muuttua liikaa muiksi lempinimiksi :)

  VastaaPoista