perjantai 20. toukokuuta 2011

Huonoja uutisia

Nyt on lipunut yksi musta pilvi kaikkien vaaleanpunaisten hattaroiden keskelle. Luvassa on siis tällä kertaa huonoja uutisia.

Tiedättekö, mä todella luulin tehneeni kaikkeni löytääkseni täydellisen shelttipennun Iipun kaveriksi. Luulin selvitelleeni kaikki oleelliset asiat koiran taustoista ja suvusta, kyselleeni kyselemisen perään. No, nyt on kuitenkin käynyt ilmi, että mua taidettiin ostotilanteessa viilata linssiin ja pahasti.

Luulin nimittäin koko ajan solmineeni kaupat puhdasrotuisesta shetlanninlammaskoirasta.

Karu totuus on tässä ajan myötä alkanut kuitenkin pikku hiljaa paljastua ja kyllähän sen nyt tarkemmin katsottuna jo ihan päälle päinkin huomaa, että eihän tuo mikään sheltti ole...


... vaan puhdasverinen SHERRIERI!

Iippu ottaa iskua

Mulla on pitkään ollut suunnitteilla yhtä sun toista pientä ja vähän suurempaakin sisustusprojektia. Onneksi en ehtinyt vielä tehdä mitään suuria sijoituksia, sillä Sherrieri, joka lähimmissä piireissä myös Sherminaattorina tunnetaan, päätti menneellä viikolla osoittaa mun puutteeni sisustajana - hyväntahtoisesti, mutta määrätietoisesti - ja korjasi kertaheitolla kaikki kotimme toimimattomat sisustusratkaisut paremmin toimiviksi.

Niinpä kuulemma

- meillä aletaan nyt toden teolla suosia tilataidetta(Tän kuvan myötä rapisi viimesetkin glamourin muruset tästä blogista, haha)


- ruokakupin uutena sijoituspaikkana toimii tästä eteenpäin makuupesä


- juomakuppi on nyt julistettu yleiseksi kahluualtaaksi

  
ja

- matottomat lattiat kertovat niin luokattoman huonosta sisustusmausta, että lattioiden koristelu sanomalehtisilpulla on aloitettu välittömästi!

Work in progressKonstailematon ja huolettoman rempseä lopputulos, kalpene Fab 5!

 En ymmärrä, miten mä aiemmin tulin alkuunkaan toimeen ilman tätä omaa, henkilökohtaista sisustusneuvojaani ;)

("Sisustusapua tarvitsevat lukijat voivat jättää yhteystietonsa kommenttiboksiin! ♥:llä Sherminaattori")
12 kommenttia:

 1. Voi ihanuus =D Olkoon sheltti tai sherrier, niin yhtä sydäntä sulavaa otus =)
  ja kivasti se kämpän muodonmuutos sujui!

  VastaaPoista
 2. Toi pökälekuvahan on parasta avangardismia(sommittelu kohdallaan). Nyt tarjoat kuvaa Kiasmaan, niin Sherminaattori voi oman sisustusshown/ateljeen lisäksi tuoda rahaa kotiin myös nykytaiteilijana.

  MOH

  VastaaPoista
 3. Voi elämäni kevät, että ehdin säikähtää tuota alkutekstiä! :D

  Oman mussukkani murrosiän vinkeet tuntuvat nyt taas niin kovin pieniltä. Kummasti nuo penturiiviöajat katoavat mielestä ja nopeasti.

  Tsemppiä sisustushulinoihin!

  -Mäykky

  VastaaPoista
 4. Tuommoisia riiviöitä ne on pentuina :) Nauti pentuajasta, aika menee niin nopeasti. mitenkäs Iippu on suhtautunut pikkusiskoon? Toinen tietysti kiusaa ja härnää minkä ehtii :)

  T. Sanna, 1,5vuotiaan shelttipojan omistaja

  VastaaPoista
 5. Minäkin luulin, että olen itse aika sotkuinen, mutta auta armias kun taloon tuli bordercollien pentu.. Kyllä meillä oli siistiä ja sisustettua silloin joskus. Ei vaines, on nytkin <3

  VastaaPoista
 6. sarham: Suloinen, mutta sherrier :D Ja eikös ookkin komia :D

  MOH: Loistoidea! Laitetaan Sherminaattori tienaamaan omat nakkinsa, haha :D

  Mäykky: Kiitti, sitä tarvitaan :D Täytyy sanoa, että mulle oli kyllä jäänyt pentuajasta jotenkin auvoisempi kuva ja nämä siivoustouhut olivat unohtuneet ihan taka-alalle :D Murkkuikää odotellessa!

  Sanna: Oooh, shelttipojjaalle rapsutukset! :) Ja joo, tuo roikkuu Iipun niskassa minkä ehtii. Iippua ärsyttää ja inhottaa moinen ihan älyttömästi, muttei se kehtaa sanoa pennulle kovin pahasti vastaan. Silloin kun Iippua ei ärsytä, niin voivat juosta pitkiäkin aikoja yhdessä ympäri nurmea ja sitä on ihana katsoa :)

  Anonyymi: Onhan se aika :)

  Anonyymi#2: Vähän samoja ajatuksia herännyt :D No, onneksi tämä on vain väliaikaista... I hope :D

  VastaaPoista
 7. Hah ihan loistava postaus :D Nauroin alusta loppuun.

  VastaaPoista
 8. J-ess: Hih, hauska kuulla! Taikan kanssa on kyllä nauru herkässä IRL myös! :)

  VastaaPoista
 9. Noi kuvat palautti mut maanpinnalle.. mihkähä mie oon taas pääni lykänny.. merle pentu tulee parinviikon päästä kotia.. oih ja voih..Onneksi on muovimatto lattia entisen laminaatin sijaan..:)

  VastaaPoista