perjantai 1. lokakuuta 2010

Airplanes

 

 Can we pretend that 
airplanes in the night sky
are like shooting stars? 
I could really use a wish right now.


 En tiä. Jotenkin sentimentaalinen olo, kun käveli taas tuolla Vantaan taivaan alla ja katseli kentälle laskeutuvien tai sieltä nousevien koneiden virtaa ja mietti omiaan. Paljon tapahtuu ja kalenteri on liiankin täynnä, mutta mulla ei tunnu olevan mistään mitään sanottavaa? Yritän kuitenkin. Tylsää arkista tilitystä siis luvassa.


Tiistaina oli varsajaiset eli elukan versio fuksiaisista (ykköset kiertävät ryhminä rasteja, suorittavat niillä tehtäviä, lahjovat rastien pitäjiä ja lopulta kaikki päätyvät samaan jatkopaikkaan...). Itse olin kavereiden kanssa pitämässä rastia Kiasmalla ja hullun hauskaa oli niin pitkälle kuin muistan ja siitä eteenpäin - no, onneksi on ihania ystäviä täällä :) Toivon kovasti, että myös ykköset viihtyivät, siltä ainakin vaikutti. Lahjukset vaan saattoivat olla hiukan turhankin hyviä, haha :D


Eilen jatkui TOKO ja oltiin aika hukassa niin koira kuin emäntäkin. Iippu on jotenkin oppinut perusasennonkin ihan vinoksi, eli jo siitä saisi alkaa hiomaan. Toisaalta olemme arkitokoryhmässä, emmekä tähtää kilpailemaan, joten tuntuu vähän turhalta nillittää :) Agility puolestaan alkaa ensi viikolla, jänskää! Olen taas lahjakkaasti onnistunut kehittelemään viikottaisia harrastuksia maanantaille, tiistaille ja keskiviikoille (Wut? How did this happen? AGAIN?), vaikka oikeastaan en yhtään tykkää päivien aikataulutuksesta, vaan haluaisin vain elää spontaanisti ja impulsiivisesti katsoen, mitä kukin päivä tuo tullessaan.

Huomenna olisi sitten edessä N:n tuparit, mahdollisesti tulevan kandintyön aiheen valinta (iiiiks) ja lauantaina 8.30-16.30 vapaaehtoinen koirien ruokintaa käsittelevä luento eläinlääkäreille ja -opiskelijoille, joista jälkimmäisenä mainitut tietty pääsevät pilkkahintaan kuuntelemaan ;) Aika pitkä päivä tosin edessä, täytyy varata hyviä eväitä! Ruokinta-asiat nyt kuitenkin on sen verran lähellä mun sydäntä, että päätin ilmoittautua. Luennon jälkeen porukat tulee mun luo käymään geokätköilyreissullaan ja tuovat mukanaan sen kauan (no mitä? kuukauden? :D) odotetun pyykinpesukoneen, ah!

Nyt vielä suihkun kautta ravitsemustieteen prujujen pariin. Jotenkin koko alkusyksy pääsi livahtamaan aika pitkälle ennen kuin alkoi saada taas opiskelurutiineista kiinni. Tietysti tuo reilun viikon päässä häämöttävä tentti ja kaikki ruotsin deadlinella varustetut kirjalliset työt ovat omiaan potkimaan vähän vauhtia alkusyksyn saamattomuuteen ;)

3 kommenttia:

  1. Tuuthan sitten kertomaan, kuinka eka agilitykerta meni!? Mua jänskättää, opinko itse koskaan fiksusti ohjaamaan koiraa, kun en ole koskaan aiemmin mitään koiraharrastusta harrastanut, mutta nyt on kova kipinä aloittaa oman koiran kanssa. Heh, hyvä jänskäillä jo nyt, kun koirakin kohta vasta 4kk eli ei olla vielä pitkään aikaan aloittamassa. :D

    VastaaPoista
  2. Juu, toki :) Ihan eka agikerta tää ei tosin meille ole, koska oltiin jo viime keväänä elukkalaisporukalla samalla hallilla jokunen kerta, mutta tästä nyt alkaa meidän yhteinen, ohjattu harrastamisemme sitten :)Iipun kanssa on tosin agiliidetty jo sen aiemmassa kodissa, mutten yhtään tiedä, kuinka paljon tai minkä tasoisesti.

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista