maanantai 20. syyskuuta 2010

Uutelassa taas

Takana on varsin antoisa viikonloppu. S nimittäin tuli taas käymään ja ehdittiin puuhailla kaikennäköistä. Iippu oli tapansa mukaan ihan myyty ja kyhjötti S:n kyljessä kiinni aina kun vain mahdollisuus avautui (eli aika usein), taisipa jopa itkeskellä vähän kun toinen taas tänään lähti.

Perjantaina käytiin Jumbossa shoppailemassa ja ostin mm. Iipulle aikaistettuna syntymäpäivälahjana uuden pannan, johon saa nyt sen puhelinnumeroni kaiverrettua siltä varalta, että tyttö päättää vielä osoittaa persoonallisuuttaan ottamalla hatkat hoitopaikasta tai muulta sopivaksi katsomaltaan taholta. Illalla tehtiin hamppareita (pannuleipä sämpylänä, Lidlin jaukkupihvejä hh 1g/100g ja soijacheddaria) ja nukahdettiin lopulta telkun ääreen molemmat. Ai miten niin rankka viikko takana?


Lauantaina arvoimme Flamingoon kylpylöimään lähdön, shoppailun ja leffan välillä - päädyimme lopulta kahteen viimeksi mainittuun, koska kylpyläkäynti on viikonloppuaikaan suhteellisen arvokas. Leffaksi valikoitui Inception, jonka olin jo pidempään halunnut nähdä. Valitettavasti se tuotti kuitenkin karvaan pettymyksen... ilmeisesti mun ei pitäisi erehtyä katsomaan ikinä moisia action-pätkiä, kun en niistä kerran mitään saa irti. Liian vähän adrenaliinin tuotantoa kropassa? :D

Sunnuntai puolestaan oli perinteisesti retkilenkkipäivä, Uutelaan tälläkin kertaa. Hiukan eksyttiin taas reiteiltä, kuljettiin ympyrää, mutta löydettiin kuitenkin lopulta se merenrantaluontopolku, mikä viimeksi jäi hämärän peittoon. Vaan täytyy sanoa, etteivät tämänkertaiset maisemat niitä edellisiä hakanneet, vai mitä luulette?

"Siirtolapuutarha"


Miina Äkkijyrkän peltilehmä... en tiennytkään, että hänen Skatan tilansa sijaitsi täällä, ennen kuin eräs paikallinen koiranulkoiluttaja mainitsi asiasta :)

Valtavia kuralätäköitä. Lähdimme sateen aikaan, mutta onneksi aurinko alkoi pilkistellä pilvien lomasta, kun pääsimme perille!Vuosaaren satama
Iipun semiviralliset 5-vuotiskuvat


 
"Minä suojelen sinua kaikelta, mitä ikinä keksitkin pelätä..."

Luvassa on jälleen kiireinen viikko, joka alkaa huomenna kirurgileikeillä. Kohteena tosin ei liene mitään eloperäistä, mutta palaan raportoimaan, kun tiedän tarkemmin... :)

<3: Nea

2 kommenttia:

  1. Mäkin oon ajatellut monesti, että pitäisi käydä Flamingon uudessa kylpylässä, kun se kuitenkin tossa ihan lähellä on. Katselin hintojakin viime viikolla siltä varalta, jos vaikka vuosipäivän kunniaksi siellä käytäisiin avomiehen kanssa. Kiinnitin kans huomiota siihen, että pääsylippu on viikonloppuisin aika arvokas - arkena pääsee huomattavasti halvemmalla.

    Iipun soopeliväritys on kyl nätti! :)

    VastaaPoista
  2. Ai tekin asutte niin lähellä :) Joo, katselin kuvia, että oli aika houkuttelevan näköistä, mutta ehkä se on ihaninta vielä säästää synkeään loppusyksyyn tai kylmään talveen. Ja tosiaan johonkin arkipäivään ;)

    Iippu kiittää! Mustakin tuo kultasoopeli on aika jännä väri :)

    VastaaPoista