tiistai 7. syyskuuta 2010

Järjestöaktivoitumista

Hii, tulipa sittenkin raahauduttua sinne yliopiston avajaisille keskustaan, kun aamupäivästä olikin jo pakko lähteä Viikkiin hoitamaan asioita. Kävin samalla kirjoittautumassa erään osakunnan jäseneksi ja nuuskimassa hiukan menoa. Saa nähdä tuleeko musta pitkän välimatkan vuoksi kovinkaan aktiivista osakuntalaista, mutta ainakin on nyt mahdollisuus halutessaan osallistua kaikkiin häppeninkeihin ja hyödyntää muita etuja. Samoin liityin akateemiseen koirakerhoon, joka järjestää ainakin yhteislenkkejä ja puuhapäiviä koirille. Sitä kautta voisi ehkä tutustua koiraihmisiin poikkitieteellisesti, jos vain välimatka ei jälleen kerran liikaa rajoita.

Avajaisista en saanut tänä vuonna sen enempää irti kuin viime vuonnakaan, lukuunottamatta paria haalareihin tulevaa merkkiä ja korua, joilla tuin parin eläinsuojelujärjestön (ja jonkun ympäristönsuojelu-?) toimintaa:


Etenkin tuosta korusta olen todella iloinen: olen jo pidempään ihaillut vastaavia peili- ja pleksifiguureja, mutten ole raaskinut tilata eikä oikein sopivaa eläintäkään ole tahtonut löytyä. Entisenä kolmen kanin omistajana tämä yksilö tuntui kuitenkin omalta - etenkin, kun rahat menivät hyvään tarkoitukseen. Koruhan samalla myös symboloi sitä, että kannatan eläinkokeiden korvaamista muilla vaihtoehtoisilla menetelmillä. Muita vaihtoehtoja olisivat olleet kettu ja hevonen, joista ketun merkitys on selvä, mutta hevonen ei oikein avautunut :)

Huomenna sitten alkavat ensimmäiset luennot ja aika rankalta vaikuttaa tämä alkava viikko. Onneksi tuutoroinnin ja tämän avajaispäivän myötä on kuitenkin saatu sellainen mukava pehmeä lasku yliopistoelämään, joten ei ahdista yhtään! Pikemminkin on vain mukavaa palata jälleen arkeen.

Loppuun vielä ihana sarjakuvapläjäys, johon törmäsin viikonloppuna. Laittoi hymyilyttämään: juuri näin meilläkin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti