maanantai 16. elokuuta 2010

Uutena Uutela

Ankkarock oli "ihan jees" keissi, muttei mitenkään rokannut mun maailmaa. Seura oli kovinkin viihdyttävää ja hauskaa oli, mutten kokenut mitään varsinaisesti kuvaamisen arvoiseksi, vaikka kamera mukana olikin :) Itse kun en varsinaisesti lukeudu "bändi-ihmisiin", enkä fanita mitään, vaan käyn tuollaisissa tapahtumissa lähinnä tunnelman ja sosiaalisen ilmapiirin vuoksi :) Sen sijaan mua sykähdyttivät suuresti meidän tämänpäiväiset lenkkimaisemat Uutelassa Vuosaaressa, jonne mua joskus keväällä pyydettiin treffeille, mutta eipä tullut lähdettyä :D Olisi ehkä pitänyt, sillä tämä oli ensimmäinen paikka Helsingissä, jossa olen päässyt luonnontilaisesta, rakentamattomasta merenrantanäkymästä nauttimaan! Mii laikiii :)


Se onkin parasta uudelle paikkakunnalle ja vieläpä näin isolle, muuttaessa, että aina löytyy uusia hienoja paikkoja, joissa käydä. Näin kivoista ulkoulualueista en tänne muuttaessani ollut osannut haaveillakaan ja jotenkin olin pitänyt koko Helsingin edustan rannikkoa ihan täyteenrakennettuna.
Iippu ponkaisi käskystä tuon varsin korkean puunrungon päälle ja innostui jopa kävelemään siinä pienen pätkän. Ei ihmekään, että puomi on agilityesteistä sen lemppari :)


Pysähdyimme rantakalliolle nauttimaan illasta ja laskevan auringon kultaamasta maisemasta. Päivä oli todella kuuma, n. 27 astetta, mikä oikeastaan olikin syynä siihen, että halusimme paeta nimenomaan merenrantaan lenkille.


Ihana hiekkaranta, jolla oli kiva kahlata :) Uitettiin koiriakin vähän, vaikkeivät ainakaan meidän sheltit mitään vesipetoja varsinaisesti olekaan...
Meidän valitsemamme kierros oli "metsiä ja laidunmaita", vaikka tarkoitus oli valita rannikkoniittylenkki. No, ensi kerralla pitänee tsekata sitten se!


Tyhjille kakkapusseillekin tuli käyttöä, kun polun varrelta sattui silmiin muutama tällainen :) Syksyn ja pk-seudun ensimmäiset mun kohdalla! Ilmeisesti sieniä ei voi välttyä bongaamasta, kun silmä niihin kerran on harjaantunut. Täytyykin käydä tsekkaamassa vanhat kanttarellipaikat, kun taas ensi viikonloppuna junailen kotipuoleen.


Nyt pikku hiljaa nukkumaan ja kohti toiseksi viimeistä työviikkoa tällä erää :)

PS. Toivottavasti uusi tausta ei ota ketään silmiin ainakaan enemmän kuin se edellinen, joka mua pyydettiin vaihtamaan!

4 kommenttia:

 1. Iippu on kyl tosi kaunis soopelisheltti. Kenen toi trikkisheltti on? Heh, meidän nykyään 14,5v shelttimmehän ei muuten näin vanhemmiten enää edes suostu lähtemään ulos sateella, kun inhoaa vettä niin paljon. Nuorempanakin kiersi pienimmänkin vesilätäkön, ettei vain tassut kastuisi. :D

  VastaaPoista
 2. Iippu kiittäää kehuista :) Mun omaan (tai kasvattajan tai tuomarien) silmääni se ei ole erityisen kaunis (anteeksi rakas koirani!), vaan sen vahvuudet piilevät muilla osa-alueilla :D Vaikka kyllä sillä se nappisilmäinen söpöilyilmekin aika hyvin on hallussa.

  Iippu inhoaa myös sadetta, eikä suostu lähtemään silloin kuin pikapissoille ja sinnekin saa väkisin vetää :D Vesikään ei ole mikään nautinnollinen elementti, mutta kyllä se siellä seisoo ja uitettaessa ui.

  Trikki "Mandy" on yhden mun parhaista ystävistä (joka kulkee blogissa nimellä "T", koska periaatesyistä en ystävieni nimiä halua julkaista). Mandy on pahnan pohjimmainen "rääpäle", painaa n. 3 kg. Pää ehkä puolet Iipun päästä, vaikka kuvissa monesti kuvakulma vääristää sen lähes Iipun kokoiseksi :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköiset lenkkimaisemat, ihanan näköisiä koiria!:)

  VastaaPoista