maanantai 12. huhtikuuta 2010

Ruskea kevät

Tenttiin lukemista voi vältellä monella tapaa, esimerkiksi...... delegoimalla homman innokkaalle pikku apurille...


...viihdyttämällä itseään käynnillä Heurekassa...


... ruokkimalla juuri talvesta ja jäistä selvinneitä ANKKOJA...


... väistelemällä vastaantulijoita, tässä tapauksessa ilmeisesti lähinnä sorsia ja kaloja...


... kadehtimalla niitä, jotka ovat kesäromanssinsa jo löytäneet....


... tai lenkkeilemällä pari tuntia vielä varsin ruskeissa, mutta aurinkoisissa kevätmaisemissa kuvaillen kevään ihmeitä ja yrittäen jälkeenpäin keksiä niistä jotakin nokkelaa sanottavaa. The choice is yours.


Nappasinpa kuitenkin samalla kevään ensimmäiset pajunkissat maljakkoon...
... ja ensimmäiset leskenlehdet myös! Alkaa sitä väriäkin jo kaiken ruskeuden seassa siis jo pilkotella! Kevät on ehkä lempparivuodenaikani ja rakastan sen etenemisen seuraamista. Tunnen syvää katkeruutta yo-kirjoitusten ja pääsykoekevään menetettyjä aurinkoisia päiviä kohtaan, vaikka yritinkin viime keväänä välillä parvekkeellakin lukea. Nyt on ihanaa, kun ei ole enää moista taakkaa harteilla, vaikka pieni kaiherrus riipaisikin aika yllättäen sydänalaa, kun katselin S:lle valmennuskurssimatskuja aivan toista alaa koskien :) Oli se unelman toteen laittaminenkin siinä määrin jännää!

On kyllä tehnyt hyvää tämä loman poikanen, kun on vain saanut olla kotivaatteissa ja näyttää rähjäiselle! Hyvää valmistautumista loppuviikon vilskettä edeltäen ja viime viikosta palautuen... Me likes :)

Ai niin ja PS. ekassa kuvassa Iippu suuresta sivistyksenjanostaan huolimatta vain näyttää jälleen yhden kissamaisen taipumuksensa - hakeutumisen auringon lämmittämiin paikkoihin :) 

2 kommenttia:

  1. Tykkään just tälläsistä blogeista, jossa on paljon kivoja kuvia. :D

    VastaaPoista
  2. Sama vika täällä, silläpä niitä kai tuleekin aika paljon viljeltyä :D

    VastaaPoista