lauantai 27. tammikuuta 2018

Uudesta vuodesta ja sen kujeista


No niin, kokeilinpa nyt tähän postaukseen uutta kuvienhallintaohjelmaa. Hidastahan tuo oli ja ehkä vähän hankalaakin, mutta ehkä se siitä - ajan kanssa? Ehkä.


Uutta vuotta juhlistimme jo perinteeksi muodostuneella tavalla kotona keskenämme.


Myös auto-vaunu-yhdistelmä sai taustalle ilotulitteen mieleeni tuovan valokoristeen ja vaunun värivalot sopivat tunnelmaan hienosti.


Juhlaruuaksi kokkailimme raclettea. Juuston kanssa meinasi tulla vähän hätä, kun Jumbon Cittarin hyllyt ammottivat tyhjyyttään, mutta onneksi Prisma pelasti.


Ilmakuivattuun kinkkuun kääräistyt päärynälohkot toimivat kivasti raclette- ja sinihomejuuston kavereina. 


Ilotulitukset olivat täällä tänä vuonna poikkeuksellisen runsaat.


Tinoja valoimme vasta uuden vuoden päivänä saunan kiukaalla. Eivätpä ne meitä tulevaisuuden suhteen juurikaan viisastuttaneet, joten ei kai auta kuin malttaa odottaa.

Sen verran nyt ainakin on tiedossa, että työt jatkuvat näillä näkymin ennallaan. Kotikaan tuskin tulee vaihtumaan, mutta sisustukseen on suunnitteilla kohtalaisesti muutoksia. Lisäksi tuleva vuosi näyttäisi olevan matkustelun täyteinen. Ulkomaan matkoja on tiedossa ainakin neljä, todennäköisesti viisi. Neljä työhön liittyvää, yksi puhtaasti lomamatka. Ensimmäinen matkoista koittaa jo huomenna, kun lähden jälleen Italiaan kartuttamaan ekso-osaamistani. Antoisa viikko varmasti luvassa!

Sellaista toivottelen myös teille ja toki sitä ennen vielä oikein rentouttavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Oi mitä ruokia taas! Ihanaa, että työt jatkuu eikä kodinkaan kanssa mikään hoppu. Saa keskittyä nauttimaan elämästä. :)

    VastaaPoista
  2. Eksyin pitkästä aikaa blogiisi ja oli ihanaa, kun oli "uutta" luettavaa! Aika niin mielenkiintoista ja mukavaa lukea teidän elämästä, kun on sitä jo blogin alkuajoista saakka seuraillut :) Edellisten postauksien ruokakuvat saivat taas kokkailuinspiraation käyntiin ja nyt jo mietin, että mitä ruokaa kokkailisi töiden jälkeen.. Hyvää kevään alkua (loskasäästä huolimatta) teille ja toivottavasti palailet vielä blogin pariin mahdollisuuksien mukaan jatkossakin! :)

    VastaaPoista