maanantai 18. heinäkuuta 2016

Summer Time Sadness


Tämä kesä on ollut oikea saamattomuuden multihuipentuma. Niin paljon toteutumattomia suunnitelmia. Turhautumista. Ärsyyntymistä. Eilen mm. teimme turhan reissun Hankoon. Piti lähteä Bengtskärin majakalle, mutta retki peruttiin kovan aallokon vuoksi. Eikä siitä tietenkään voitu laittaa retken varanneille esim. tekstiviestiä, ehei. Alla neljän tunnin yöunet ja rankka päivystys. Vastassa sateinen pikkukaupunki, joka ei houkutellut muuhunkaan kesänviettoon. Tyhjä reissu. Kerrankin kun pääsimme liikkeelle. Tyypillistä.

Tässä puolestaan juhannuskuviamme. Juhannuksen viettoa rajoittivat työkuviot, joten kotiin jäätiin.


 Grillattiin.


Leivottiin.


Paljuiltiin.


Juhannuspäivänä luin yllä näkyvän kirjan lähes yhteen soittoon loppuun, vaikka oli pitänyt lähteä telttailemaan. Ei vain jaksanut.


Lopulta pykäsimme teltan pystyyn terassille. Pitihän se edes testata - uusi kun oli ja edellinen telttaretkemme vuosia sitten meni vähän pieleen, kun Taikkis yritti koko yön murtautua ulos teltasta.


Tässä yksilössä oli kuitenkin reippaasti tilaa myös koirille ja koko konkkaronkka nukkui tyytyväisenä vieressämme koko yön.


Seuraavana päivänä oli tarkoitus lähteä vanhaan tuttuun retkipaikkaan makkararetkelle, mutta siellä oli paikallisten asukkaiden toimesta estetty parkkeeraaminen retkipaikan lähettyville, joten pieleen meni sekin suunnitelma. Makkarat ja halot oli kuitenkin hankittu ja olipa O käynyt uuden retkikirveen ja makkaratikutkin hakemassa, joten pakkohan sitä oli suunnitelma B kehitellä.


Päädyimme Jakomäkeen.


Voi kesä, kesä. Sinuun kohdistettuja odotuksia on aina niin vaikea täyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti