lauantai 4. kesäkuuta 2016

Äitiä juhlimassa


Mallorcan kone oli perillä Helsinki-Vantaalla äitienpäivän aamuna - tai oikeastaan aamuyöllä. Nappasimme kentän Alepasta aamupalatarvikkeet ja hyppäsimme bussiin, jolla pääsi lähes kotiovelle. Kätevää matkustamista verrattuna Tampereelta lentämiseen! Kotiin rauhoittuminen otti aikansa ja kolmen tunnin yöunien jälkeen kävimme hakemassa puolen laumaa Espoosta kaverini luota ja jatkoimme matkaa kotipuoleen äitienpäivää juhlistamaan.


Siellä odotti toinen puolikas rakkaasta laumastamme.


Tänä vuonna äitejä juhlistettiin veljeni perheen asuntovaunulla. Tuolla vieraillessa meinaa itsellekin iskeä aina karavaanailukuume. Jos joskus pääsisi edes kokeilemaan...?Suomalainen grilliruoka maistui taivaalliselta Mallorcan herkkujen jälkeen.


Maanantaina matkasimme kotiin - minä viimeisen lomaviikon viettoon ja O esittämään lopputyönsä.

2 kommenttia:

 1. Karavaanari elämää pitäisikin joskus kokeilla, reissuun kun voisi ottaa meidän burmat mukaan :)

  Kysäisenpäs tällaista asiaan liittymätöntä eli mielipidettäsi siitä, että punkkien häädössä voisi kissalle käyttää eteeristä öljyä laimennettuna vaikkapa manteliöljyyn ja sivellä sen kissan niskaan turkkiin eli ei iholle? En löydä mistään tietoa, että se olisi kissalle turvallista, joissain lähteissä puhutaan, että eteeriset öljyt ovat ehdottoman kiellettyjä kissoille ja voivat olla jopa tappavia. Eteerisistä öljyistä geraniumia voisi käyttää punkkien häätöön sen sisältämän geraniolin vuoksi ja olisinkin kiinnostunut luonnollisesta vaihtoehdosta. Löysin netistä tällaisen jutun jossa geraniumia käytettiin koirille ja ihmisille punkkien häätöön. Kommenteissa mainittiin että sopii myös kissoille:

  http://www.primallyinspired.com/easy-natural-tick-repellent-that-really-works-essential-oils/

  Kiitos jo etukäteen jos osaat vastata! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, noissa eteerisissä öljyissä tuppaa olemaan riskinsä, turvallisuudesta on vain vähän tieteellistä näyttöä ja tehokin on yleensä sen verran kyseenalainen, että en voi suositella, enkä lähtisi omalla kissallani testailemaan :)

   Poista