torstai 3. maaliskuuta 2016

Helmiä


Oi voi, aikaa on taas päässyt vierähtämään luvattoman kauan. Olisi aika paljon kerrottavaa ja näytettävääkin, mutta aika tuntuu olevan kortilla ja illat toistavat samaa kaavaa, johon blogin avaaminen ei mahdu.


Melko pian edellispostauksen julkaisemisen jälkeen menin ja hankin uuden kameran, Olympus Pen e-pl7:n, jolla suurin osa postauksen kuvista on otettu. En ole vielä päässyt sinuiksi kameran asetusten kanssa, koska quite frankly - siihenkään ei ole ollut aikaa. Ensituntuma on kuitenkin ihan hyvä.


Yllä oleva kuva on otettu noin 5 metrin päästä ja varsin pimeissä olosuhteissa, mikä ei olisi vanhalla kameralla missään tapauksessa enää onnistunut.


Koti muuttui ystävänpäivän alla jälleen hempeän väriseksi.


Uusimpia sisustuselementtejä ovat kameran kylkiäisinä saatu Mini Block -valaisin, jollaista olen kuolannut jo vuosia sekä pari uutta sisustusjulistetta Deseniolta.


T on poikennut kylässä pariinkin kertaan - ennen ystävänpäivää ja nyt viime viikonloppuna.


Ensimmäisellä visiitillä nautiskelimme ehkä talven viimeiset racletet ja uskaltauduimme käyttämään grilliä pöydällä, niin kuin asiaan kuuluu. Yllättävän vähän se siinäkään kärytti ja herkut maittoivat kaikille.


Sunnuntai-aamuna yritimme päästä brunssille, mutta olimme liian myöhään liikkeellä emmekä päässeet kumpaankaan kahdesta vaihtoehdostamme. T:n toiveesta menimme sitten Dixin uuteen kiinalaista ja japanilaista yhdistelevään buffet-ravintolaan, jossa olikin monenlaista herkkua tarjolla.


Seuraavana viikonloppuna oli kuitenkin ystävänpäivän kunniaksi pakko päästä brunssille. Tällä kertaa olimme ajoissa liikkeellä ja saimme varattua pöydän ravintola Casa Maresta Lauttasaaresta.


Brunssi oli melko buffetlounas-tyyppinen ja aamupala-asioita oli aika rajallisesti tarjolla. Ruuat olivat kuitenkin viimeisen päälle ja pöytävarauksemme oli niinkin myöhäisenä ajankohtana kuin klo 13, joten ei juuri haitannut.
Pääruuat jäivät jälleen alkuruokien varjoon, mutta eipä tuo haittaa, kunhan alkuruokia on riittävästi! Haha.


Jälkiruuissa näkyi päivän teema.


Uudessa kamerassa on kääntyvä näyttö huikeita selfieitä varten, joten pitihän sitä yksi kaverikuvakin ystävänpäivän kunniaksi läväyttää. Lupaan olla ottamatta tavaksi, haha.


Eipä mulla muuta tällä kertaa, mutta yritän palata asiaan jälleen lähiaikoina. Kiitos ja anteeksi. Mukavaa alkanutta maaliskuuta!

1 kommentti:

  1. Upeita kuvia, onnea uudesta kamerasta! :) Ja mitä ruokia taas, noms!

    VastaaPoista