lauantai 11. tammikuuta 2014

Lately


Oliskos jo uuden postauksen aika? Siinä missä muut bloggaajat kohkaavat uudesta vuodesta ja uudesta elämästä, mun on näköjään ollut vaikea luopua joulusta. Jotenkin tämä kahden viikon loma (josta oikeaa lomaa noin viikon verran) vilahti ohi niin nopeasti, että maltoimme luopua joulukodistamme vasta toissapäivänä, emmekä ihan täysin silloinkaan. Lähinnä kuorimme vain punaiset pois...


Lyhyytensä lisäksi lomamme jakautui selviin osiin: ensin joulunvietto kotipuolessa, sitten töitä, uudenvuodenvietto kotipuolessa, töitä, pari lomapäivää kotona. Pari lomapäivää, jotka sitten käytännössä nukuimme tai makasimme puolikuolleina sohvalla milloin koulukirja kädessä, milloin sarjoja tai elokuvia tuijotellen.

Löytötavaratalosta löytyi harvinaisen kiva tekokuusi noin kolmella eurolla
Ja Citymarketista maailman kivoimpia poropalloja eurolla.
Ihana hopeatähti Anttilasta ja Muurlan porotuikkukippo joululahja

 Lomapäivien tyypillisin asukokonaisuus ja aktiviteetti:


Kouluun palasin loppiaisen jälkeen tiistaina - enemmän tai vähemmän levänneenä, mutta kuitenkin innokkaana. Meillä alkoi nyt nimittäin pieneläinten sisätautiosaston jakso, jota olen odottanut pitkän aikaa. Opiskelun puolesta tämä jakso on varsin intensiivinen, sillä diskussioita on sekä aamuisin että iltapäivisin ja kumpiinkin pitää valmistautua hyvin. Onneksi näitä aiheita kahlaa läpi mielellään ja opittuakin on tullut taas paljon uutta!


Ehkä eniten kirjojen pariin houkuttelee kuitenkin se, että sain kesäksi töitä todella kivanoloiselta pieneläinklinikalta! Sen parempaa motivaattoria on vaikea kuvitella.

4 kommenttia:

 1. Onnittelut työpaikasta! :) Se tosiaan ON paras opiskelumotivaattori. Ainakin itsestä tuntuu, että vihdoin tällä opiskelupakertamisella ollaan saavuttamassakin jotain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) On kyllä mahtavaa ja paineita luovaa, samalla kertaa :)

   Poista
 2. Minnekäs päin Suomea olet menossa ekaksi kesäksi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, sanotaanko, että minnekään ei tarvitse muuttaa, eli kotoa pääsen kulkemaan :)

   Poista