tiistai 8. toukokuuta 2012

Perillä

Hola! Täällä Espanjassa ollaan, ehjinä perillä ja tänään saatiin jopa netti pirttiin, joten ajattelin tulla jakamaan muutaman kuvan ja hiukan kuulumisia. Kello on tosin jo melkein puoli yksi ja huomenna pitäisi herätä heti aamusta markkinoille, joten en ehdi jaaritella kauaa.

Me lennettiin tänne O:n kanssa tosiaan sunnuntaina Turuuuust. Aika elämys tuo pikkuinen lentokenttä!

Viimeiset ruisleivät naamaan


Lento oli jonkin verran myöhässä ja laukkuja saimme odottaa pieneltä ikuisuudelta tuntuneen ajan, mutta ehdittiin me sentään kiertää kaikki olennaisimmat paikat siinä illan mittaan. O kun joutuu hengailemaan täällä aika paljon nyt yksin, kun mä harjoittelen eläinlääkärinä olemista. Tää on onneksi suht pieni ja simppeli kaupunki, joten eiköhän tuo pärjää.Satamassa me pysähdyttiin syömään.


Yksi mun lempparijutuista täällä ovat erilaiset ihanat kala-annokset. Tämän reissun missiona on päästä maistamaan mahdollisimman montaa eri lajista merenelävää. Tällä kertaa mun lautaselle päätyi miekkakalaa ja O:n merianturaa.

Rannalla ruokailleen lokin kala-aterian lajinmääritys ei onnistunutkaan yhtä helposti. Onko täällä ankeriaita?


Menimme varsin aikaisin nukkumaan ja heräsimme aamulla jo hyvissä ajoin kauppareissulle. Joskus kymmenen jälkeen pakkasin laukkuuni mm. tällaista...

Harmi, kun en saanut kunnon stetaria ajoissa hankituksi, hävettää hieman tuo tasoton ilmaisversio :D

... ja käpöstelin työharjoittelupaikalleni. Täällä elämänrytmi on hiukan toinen kuin Suomessa, joten mun työvuoroni alkavat vasta klo 11. Passar bra! Ensimmäisenä päivänä pääsin näkemään (ja hiukan tekemäänkin) mm. ultraamista, rokotuksia, korviin kurkkimista, näytteiden värjäystä ja mikroskopointia, EKG:ta ja montaa muuta lajia. Kaikkea peruskauraa - juuri sitä, mitä tulin opettelemaankin. Klinikan väki on ihan huippumukavaa, joten tulen varmasti viihtymään hyvin.


Töiden jälkeen painelin O:n seuraksi rannalle. Täällä on ihanan aurinkoista ja lämmintä, joten taisimme molemmat onnistua polttamaan itsemme - minä naaman ja O selän. Toivottavasti aloe vera auttaa. Loppuillasta suoritimme myös reissun ensimmäiset shoppailut. Niistä lisää ehkä joskus myöhemmin.


Nyt on kuitenkin painuttava peiton alle, jotta jaksaa aamulla heräillä. Terkkuja sinne koto-Suomeen meiltä!

2 kommenttia:

  1. Kalaa tekisi minunkin mieli maistella (ehkä säästäisin uhanalaiset lajit), mutta jostain syystä olen päätynyt yleensä halvempiin hupeihin kuten pizzaan. Italiassa tuli syötyä yksi meriahven (sea bass?) ja ihanaa oli. Mistä ihmeestä kaksi opiskelijaa saa rahaa tuollaisiin herkutteluihin?

    Harjoittelu näyttää lähteneen käyntiin heti actionilla! Kuulostaa mielenkiintoiselta. :)

    VastaaPoista
  2. Eipä tuo kala täällä juuri pitsaa enempää maksanut. O ei myöskään toistaiseksi ole opiskelija ja mäkin käyn töissä ;) Välillä syödään itsetehtyä jauhelihakastiketta, välillä käydään ulkona. Ihan kuin Suomessakin. Mielenkiintoista on kyllä ollut!

    VastaaPoista