torstai 17. toukokuuta 2012

La cucaracha

Ei oo todellista! Oon tässä nyt viime päivinä yrittänyt rustailla kasaan tuota Gibraltarin postausta aina niinä hetkinä, kun netti on suostunut pelittämään. Äsken sain sen sitten valmiiksi ja kun painoin julkaisunappia, niin mitä tekee Blogger? Kadottaa kaikki tekstit, jättäen jäljelle vain kuvat. Perrrr...

Sori äiti, joudut odottelemaan sitä postausta vielä hetken aikaa. Tässä sen sijaan muutama kuva menneeltä viikolta, jolloin saimme pariksi päivää vieraakseemme T:n, joka keksi houkutella O:n mukaan kokeilemaan yhtä extreme-harrastuksistaan - sukellusta.


Hothot! Or not?
Pojjaat kärrättiin jonnekin Malagan ja Nerjan tuolle puolen. O sai pikakoulutuksen sukeltamiseen ja yhden riuttasukelluksen, T kokeneempana kaksi sukellusta samaan hintaan. Itsehän paiskin samaan aikaan töissä.

Kuulemma hieno reissu, mutta O sai toisen korvansa täyteen vettä ja poti kipua monta tuntia. Itse asiassa korva on vieläkin hieman lukossa. Pitäisiköhän lähteä jonkun suomalaisen lääkärin juttusille? 

Poikkesimme myös El Castillo Sohaililla, eli Fuengirolan linnalla, jossa en aiemmin ollut käynytkään. Nytkin vierailuajankohtamme oli tosin niin myöhäinen, että linna oli kiinni, mutta ihan komeat näkymät sieltä kukkulalta kuitenkin oli.
Toisena päivänä pojat heittelivät hiukan frisbeetä rannalla (T harrastaa myös ultimatea, O frisbeegolfia) ja iltaisin me lähinnä kierreltiin kauppoja ja ravintoloita. Ensimmäisestä illasta O:lle jäikin muistoksi naama täynnä verenpurkaumia, kun halpa viini ja sen jälkeinen posliinin halailu kävivät tutuiksi... ei näin... :D


Viimeisenä T:n vierailun iltana koitin kuvailla myös tiellä vipeltänyttä torakkaa. Tällaisia mä kasvatin joskus silloin siilistiaikoina. Tosin ne olivat vielä kaksi kertaa isompia. Herttaisia otuksia - aina siihen asti, kunnes löysin yhden petivaatteistani. Siinä vaiheessa koko lössi koki traagisen paleltumiskuoleman...


4 kommenttia:

 1. Hoo, entä jos O:n korvaan on mennyt ameeba tai minimeduusa? :O

  Itse sain kerran ihan tavallisesta uimisesta korvani lukkoon, eikä se lähtenyt itsestään pois. Korvalääkäri kun puhdisti niin avautui. Eli ehkä se olis vain joku vaikkuongelma?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :O Se se vasta jännä olisikin! Saisikohan sen lääkäristä lasipurkissa mukaansa? :D Vakavasti puhuen juurikin jostain vaikkukorvasta tai ahtautuneesta korvakäytävästä saattaapi hyvinkin olla kyse. Lääkäriin siis, jos ei muu auta.

   Poista
 2. Onpas teillä hienot maisemat siellä1 :) Kuinka kauan muuten aiotte olla Espanjan lämmössä? Harmi kun sulla postaus hävisi bittiavaruuteen, toivottavasti ei uudelleen käy samallalailla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, kyllähän näissä juu kelpaa elostella :) Pari viikkoa ollaan, eli tämä viikonloppu vielä. Ärsyttävää todellakin - saapa nähdä, koska pääsen tästä yli ja jaksan naputella samat tekstit uudelleen :D

   Poista