torstai 9. helmikuuta 2012

Blue dubba dee dubba die

Jatketaan pienellä sisustusjutulla. Palkitsin itseni perjantaina tentin jälkeen lähtemällä Malmin ostarilla pyörähtämään. Lunta tuiskutti pienoiseksi myrskyksi asti, mutta bussit kulkivat vielä jotakuinkin aikataulussaan. En muista kerroinko täällä blogin puolella viime vuonna etsiskelleeni keittiöön joulun jälkeen hiukan talvisempia verhoja - niin kovasti kuin huoneen vaaleanpunainen ja pinkki mieltäni lämmittävätkin. Kotikotonani on vaihdettu esillä olevia tekstiilejä ja koriste-esineitä aina vuodenajan mukaan ja siitä samainen pakkomielle on kai omaankin päähäni iskostunut. On ihanaa tuoda kutakin sesonkia myös omaan kotiin!
 Mielessäni oli joka tapauksessa jokin kaunis sini-hopea printti - ehkäpä lumihiutaleet tai jokin abstrakti kuvio. Opiskelijabudjetin asetettua omat rajoitteensa onnistuin kuitenkin löytämään vain beigen värisen kapan, mutta lopputulos oli aivan liian pliisu: en vain pystynyt elämään sen kanssa. So pink it was, once again.

Niinpä nyt ihan muilla asioilla Tiimariin astellessani ja alla olevat verhot spotattuani ei harkinta-aikaa juuri tarvittu.


Etenkään sen jälkeen, kun olin rekisteröinyt niiden huokean tyrkkyhinnan. Eikä mun tarvitse varmaan erikseen mainita mitään noista poroista/peuroista. Myöhemmin poimin vielä toisesta alennuskorista mätsäävän ripsiliinan ja tabletin ja niin muutti keittiö jälleen väriään vain n. 10 euron panostuksella.Rehellinen ollakseni on kyllä pakko myöntää, että pelkäsin hiukan kylmettää keittiön värimaailmaa näinkin radikaalisti, mutta eiköhän tämä näille pakkasille ja iltapäivän sinisille hetkille passaile!


Ainakin siihen asti, kunnes maltan vihdoin pakata kaikki hopeiset koristeet ja porolauman matkalle kohti Korvatunturia - aina ensi jouluun asti...

2 kommenttia:

  1. Voi vitsi kun osuvan löydön teit noiden verhojen kohdalla! Usein ne parhaat ostokset onkin tuollaisia ennalta arvaamattomia (: Ja tuntuu varmaan hassulta vaihtaa yhtäkkiä koko keittiön pääväritystä, mutta mielestäni tuo sininen tuo sellaista talvista tuntua ja sopii vielä hyvin helmikuuhun. Tykkäsin myös paljon pinkistä keittiöstäsi, pinkkihän on paras väri! Onneksi näitäkin voi vaihtaa, olisiko pääsiäisen aikaan sitten keltainen/vihreä? (;

    VastaaPoista
  2. Kiitti ja niinpä! :) Keltainen ja vihreä on kyllä mun pääsiäisen aikaan käyttämiä värejä, mutta voi olla, että tuuppaan niitä olkkariin, kun siellä on keltavihreää jo ennestäänkin ;)

    VastaaPoista