lauantai 18. joulukuuta 2010

Having myself a merry little Christmas


Jeeeee, mä tein sen! Vikan tentin nimittäin :) Sain rutistettua vielä sen verran itsestäni irti, etten jättänytkään sitä kevään uusintoihin ja onneksi niin, koska immunologian opettajamme oli ilmeisesti myötätunnosta meitä kohtaan laatinut sen verran helpon tuntuisen tentin, että kyllä sen läpi ainakin pitäisi mennä, ellei nyt mitään katastrofaalista tapahdu :)


Hämmentävä fiilis, nyt on sitten kuukausi aikaa lööbäillä, kun en sitten lopulta hakenut jouluksi mistään töitäkään. Olisi nimittäin tarkoituksena saattaa nyt kandi hyvälle mallille, kun keväästä on kuulemma tulossa rankka... Niin ja samasta syystä tietysti vähän lomaillakin, kun kesälläkään en lomaa kerinnyt yhtään pitämään. Nyt mulla pitäis myös olla aikaa postailla, eli toiveita saapi esittää. Ainakin sen lupaamani Iippu-postauksen koitan saada tehtyä, vaikka aihe vaatiikin hiukan työstöä :)


Tämän viikonlopun olen vielä kotona ja suuntaan sitten sunnuntaina kotipaikkakunnalle joulun viettoon, vaikkei mulla varsinaisesti vielä kiirettä täältä poiskaan olisi. S kuitenkin tuli tänne nyt viikonlopuksi, niin pääsen sitten eläinten, joululahjojen ja kuukauden tavaroiden kanssa hiukan inhimillisemmin matkaamaan. En edes halua miettiä, mitä junamatkasta olisi mahtanut tulla :D

Tentin jälkeen suuntasin heti jouluostoksille ja S liittyi pian seuraan. Tänään kiersimme loput Vantaan kaupat läpi ja huomenna käväistään varmaan vielä keskustassa. Joulusiivouskin pitäisi vielä ehtiä tekemään!

Iippu sai joululahjansa jo ennakkoon:


(Propsit hei mulle erikauniin taustan valinnasta...! :D)

Takin selässä lukeva "Princess"-printti on oikein osuva tämän neitokaisen kohdalla. Näillä pakkasilla, vesisateella ja kurakeleillä kun tapaamme välillä käydä keskusteluita siitä, että onko katoksen alta pakko lähteä ulos ollenkaan :D 

Sanomattakin lienee selvää, että pikkuprinsessa ei arvosta tuota takkiakaan yhtään, vaan melkein yrittää saada sen kaikin keinoin päältään. Itse en vaan kestä katsella sitä tärinää, mitä nuo kovimmat pakkaset ovat pienessä eläimessä saaneet aikaan. Hyvä se on olla vähän lämmikettä päällä agilityn jälkeen ja muutenkin, kun Iippu nyt keksi talveksi tipauttaa kaikki pohjavillansa... Ehkä tuo koirakin jossakin vaiheessa oivaltaa, ettei takin perimmäinen tarkoitus ole hankaloittaa liikkumista ja tuntua inhottavalta ;)


Tein myös jotakin, mihin en olisi koskaan kuvitellut pystyväni: ostin tekokuusen! Ne ihanat aidot, jouluntuoksuiset versiot olisivat toki houkutelleet enemmän, mutta tästä riittänee iloa usemmaksi vuodeksi ottaen huomioon, että tuskin tulen vielä hetkeen viettämään joulujani kuitenkaan täällä, joten palatessani olisi sitten aina vain vastassa pelkkä kuusenranka ja kasa neulasia. Joku väitti myös, että tekokuusi olisi ekologisempi valinta, mutta tiedä siitä sitten?


Yllättävän nätti se on kuitenkin :) Olen aina ihaillut jenkkityylisiä, runsaasti ja yksivärisesti koristeltuja kuusia, joten päätin tänä vuonna toteuttaa sellaisen. Kotikotona meillä on kuitenkin sitten taas luvassa ihan aito kuusi ja ne perinteiset, värikkäät koristeet.


Jakaa varmasti mielipiteitä, mutta mä tykkään! :) Oon muutenkin tänä vuonna paljon tyytyväisempi kaikkiin joulukoristeluihin kuin viime vuonna. Löysin vieläpä tällaisetkin söpöläiset:


Opiskelemani ala alkaa kyllä näkyä tässä sisustamisessakin nyt ihan uudella tavalla. Aiemmin olen katsellut vain söpöjä tonttuja ja enkeleitä - nyt en ole vilkaissutkaan muuhun kuin poroihin ja nyt näihin possuihin päin :)


Nyt kuitenkin kanasalaatin pariin S:n seuraksi ja illalla katsomaan Rare Exports - vihdoinkin!  Kyllä sitä niiden Youtuben lyhyempien pätkien perusteella on jo odotettukin :) Ihanaa viikonloppua!

7 kommenttia:

 1. Tuosta possujutusta tuli mieleen, että tiedätkö, mikä luomupossujen kohtalo on kastroinnin suhteen.

  -H

  VastaaPoista
 2. H: Ainakin Animalian mukaan kastrointi ilman anestesiaa tai kivunlievitystä kiellettäisiin luomusioilta 1.1.2012 alkaen, eli on vielä reilun vuoden verran laillista :/

  Lähde: http://www.animalia.fi/animalia-toimii/toimintakohteet/tuotantoel%C3%A4imet/siat/lihasiat

  VastaaPoista
 3. Hmm, voitko valaista tuota appelsiinin näköistä systeemiä? :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Siis tarkoitat noita appelsiineja, joihin on tökitty kokonaisia neilikoita (kaupan maustehyllystä löytyy)? Se on perinteinen tapa saada kotiin joulun tuoksua ja ovathan nuo ihan kauniitakin :)

  Täältä lisää ja vähän panostetumpiakin: http://www.google.fi/images?q=neilikka-appelsiinit&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=fi&tab=wi&biw=1024&bih=437

  VastaaPoista
 5. Ahaa! Onpas hauska idea:) Oli ihan uusi juttu mulle, en ole ennen törmännyt neilikka-appelsiineihin!

  VastaaPoista
 6. Itse toivoisin postausta sokerioravista ja siilistä =) Vaikka, että millainen on tyypillinen viikko niiden kanssa. Saisi vähän kuvaa, kuinka aikaavieviä lemmikkejä todellisuudessa ovat..tai ainakin sinun näkemyksesi asiasta :) Ja onhan ne söpöjä!! ;D

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Laitetaanpa korvan taakse :)

  VastaaPoista