maanantai 1. maaliskuuta 2010

That I would be good even if I did nothing

Ah, tentti takana! Kyllä mä sinne paperille jotain sain loruiltua, mutta oli kyllä sen verran haastava aihe, että saapa nähdä. Ja ikinä ennen ei varmaan oo ollu näin kovan taistelun takana yks tenttiin luku, ei oikein maistunut.

Perjantaina olimme muutaman kurssikaverin kanssa ensin yhden tykönä siemailemassa viiniä ja sitten Stadin yöelämää ihmettelemässä. Tulipa taas tsekattua yksi teinibaari, käytyä ensimmäisen kerran keskustassa viihteellä ilman bileitä ja kokeiltua yödösällä paluu. Oli kyllä ihan huippua, että taas onnistuin kotimatkalla tutustumaan yhteen uuteen, tosi mukavan tuntuiseen naapuriin. Muuten täällä ei juuri edes tervehditä naapureita, mutta yödösissä sitä juttua syntyy :D

Lauantai ja eilinen menivät sitten enemmän tai vähemmän kotona tylsäillessä, tenttiin lukemista yrittäessä ja HIMYMiä katsellessa.

 

  

 

 

Luvassa on kuitenkin kiva, joskin hiukan kiireinen viikko:
ma: tentti, H tuli Helsinkiin - pitäisi nähdä joku päivä tässä alkuviikosta
ti: pari ruuansulatusluentoa, koirankakan analysointia labrassa, Pharmaca Fennica -lääkekirjojen jako (näköjään tuon kirjan arvo on 84e, hui), TOKO, H?
ke: vastasyntyneen varsan hoitokurssin eka luento, ruuansulatusluento, leikkely,  illalla bileet
to: mikroskopointia, koirankakan analysointia, illalla T halusi tulla yöksi
pe: ryhmätyö, kotopuoleen
la: illanviettoa kavereiden kanssa
su: yhdistyksen vuosikokous Tampereella ja paluu Vantaalle

Meillä nuo bileiden jälkeisten päivien pakolliset harkat sen kun paranee: viimeksi oli sikiöitä ja nyt koirankakkaa :D Ja syksyllä A-tarjouksen jälkeen kolmosilla taisi olla lihan haistelua ja maistelua, ah :) Kiva opinahjo!

4 kommenttia:

  1. Heip, lisäsin sun blogin omaan suosikkilistaani blogissani, toivottavasti ei haittaa. :)

    VastaaPoista
  2. No ei haittaa suinkaan :D Munkin pitäis päivittää omaa blogilistaani täs lähiaikoina ja lisäilen sut mukaan, kun oon nyt käyny säännöllisesti sun juttuja lukemassa ja tyksin blogistas kovasti! :)

    VastaaPoista