sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Yksi lensi yli rotvallinreunan


Viikonloppua on vietetty täällä aika moninaisissa tunnelmissa.

Lauantain ateria: currykanaa, paistettua parsakaalia ja mustaherukkasosetta.

Sunnuntain jälkkäri: omenamurupaistosta ja vaniljakermavaahtoa.

Sadetta ja koirien kusetusta synttärihaalareissa.

Mausteena ripaus pieneläinten maksatauteja.

Eilen olivat kurssikaverini K:n tuparit, joissa olikin paikalla melkein koko vuosikurssimme vakiporukka - siis mitä bileissä käymiseen tulee.

K:n koti oli ihanan energisoiva raikkaine väreineen ja yksityiskohtineen, mutta nämä  salamalla otetut tylsät pokkarikuvat eivät tee sille oikeutta.


Pupseja!
Klo 22 jälkeen jatkoimme keskustaan, Painobaariin istuskelemaan. Jossakin vaiheessa O laittoi viestiä, että hänelle oli sattunut pieni äksidentti. Aika pian sitten poistuinkin hoivaamaan potilasta, kun muutenkin tuppasi harmittamaan yksi sun toinenkin asia. Yhtäaikainen dösästä hyppääminen ja viestin kirjoittaminen: ei suositeltavaa.Aamuinen visiitti Marian sairaalaan paljasti, että mitään ei ollut murtunut - onneksi. Vain nivelsiteet ovat venähtäneet, mutta aika käyttökelvotonhan tuo jalka nyt pari viikkoa lienee.

Lohdutustiimi toimessaan.

Utun mielestä koko välikohtaus taisi tosin olla jännittävintä, mitä meillä on hetkeen tapahtunut. Kissa osaa kääntää epäonnenkin onneksi!
Me ihmiset ei ehkä olla ihan samaa mieltä. Kuinka nyt käy Liettuan matkan?

10 kommenttia:

 1. Voi ei :( Milloin se matka on? eli voisiko ehtiä parantua ennen?
  Jaksamisia O:lle, eikös se mennyt niin että lemmikkien silittäminen nopeuttaa paranemista. Ja kehrääminen myös, joten Utusta oppia..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perjantaina lähdetään. Lääkäri oli käskenyt pitää tukea pari viikkoa tai tarpeen mukaan, joten tuskin se ihan terve tuohon mennessä on :(

   Mutta joo, mä laitan sen ankaralle paijauskuurile :D

   Poista
 2. Nuo nivelsiteiden venähtämiset on ikäviä, kun tuppaavat sitten jatkossa menevän entistä helpommin. Miehellä tuntuu olevan jalka tohjona vähän väliä, mut se taitaa ollakin jalkapalloilua harrastavan ammattitauti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kamala, toivottavasti ei uusisi! O:lla on kyllä mennyt siteet ennenkin, mutta silloin eri jalasta ja murtuman kera...

   Poista
 3. Onneksi O:lla riittää hoitajia! Parenemisia! Huomasitko miten hyvin Utun silmien väri mätsää kävelykeppien siniseen? ;)
  -Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niinpä :) Huomasin! :D Osittain sen takia tuon kuvan laitoinkin! :D

   Poista
 4. Toi vika kuva näyttää siltä kun olis otettu sellasilla asetuksilla, et vaan sininen näkyy ja muut värit on mustavalkosia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näyttää, vaikka ei sitä kyllä oo otettu :) En tiedä, onko kamera jotenkin hämääntynyt vai miksi Utskin naama näyttää noin harmaalta - oikeasti se taittaa hiukan ruskeaan :)

   Poista
 5. Toivottavasti O paranee pian!

  VastaaPoista