sunnuntai 21. elokuuta 2011

Se tunne

... kun kaksi vuotta Vantaan liikenneyhteyksiä kirottuaan hokaisee kaksi uutta dösälinjaa, joita hyödyntämällä pääsee varsin näppärästi kotiin - ja olisi muuten päässyt jo sen samaisen kaksi vuotta! Tänään olinkin siis yli puoli tuntia normaalia aikaisemmin kotona iltavuoron jälkeen, kelpaa!


Muuten on noiden 12-tuntisten vuorojen jäljiltä aika väsähtänyt olo. Eilen piti töiden jälkeen pyörähtää keskustassa moikkaamassa vanhaa kaveria, mutta sen sijaan nukahdinkin vain viittä lempparihomoani (Fab 5) katsellessani ja olisin varmaan tuhissut sohvalla aamuun asti, jollei yllättävä (känni)puhelu olisi kiskonut mua jalkeille ja takaisin ruotuun joskus puoli kahden maissa :D

Oh well, se on nyt kuitenkin takana. Muutama viikonlopun aikana mieleen juolahtanut vinkki lemmikkien omistajille:

1. Kissa on peto. Se tappaa. Myös ne perheen lemmikkilinnut.
2. Kilpikonnaa ei kannata pudottaa. Eikä antaa lapsille, jotka pudottavat sen. Pätee myös muihin lemmikeihin!
3. Jos kissa tippuu viidennestä kerroksesta, älä odota vuorokautta ennen kuin viet sen hoitoon(!).


Muuten onkin sitten eväät aika vähissä, joten taidan kumota itseni vaaka-asentoon - mielessäni vain yksi toive...Wake me up
when September 
begins...

4 kommenttia:

 1. No niin voin taas kommentoida kaikkiin edellisiinkin postauksiin tässä samalla,muah. No ei. Mutta lentojuttuun sanon että hienoja kuvia ja hienoja maisemia. Jee! On se eri näköinen maailma ylhäältä päin katottuna.

  Yyh, mulla tuli kylmät väreet kun aloin kuvitella tipahtavaa kilpikonnaa; et sen kuori halkeais ja sanois "kops/naks" kun osuis lattiaan. Tämä oli siis omakehittelemä mielikuva, jonka trauman halusin jakaa tässä.(Todennäkösestihän se kuori ei ole se mikä tässä ensimmäisenä edes kärsii kun sehän sitä suojaa..mutta tämä tuli ekana mieleen)

  Kohta se koulu alkaa enkä ole yhtään valmistautunu enkä ilmottautunu edes vielä..yhyy D:

  MOH

  VastaaPoista
 2. MOH: Juu, on se :) Mä ihailin innoissani jo ihan pelloilla puinnin jäljiltä näkyneitä kuvioita :D Saati sitten rakastamani saaristo, ai että <3

  Ja joo, eihän se kuori siitä pudotuksesta kappaleiksi hajoa, mutta voi haljeta ikävästi :/

  Mä taas oisin ihan valmistautunu koulun alkuun - ainakin henkisesti :D Vielä kyllä pitää käytännön asioita hoidella, mutta onpa tässä vielä pari päivää aikaakin :)

  VastaaPoista
 3. Mulla oli lapsena kilpikonnia mutta onneksi säilyivät ehjinä vaikka tippuivatkin muutaman kerran. :) Ovat varmaan vieläkin elossa vaikka pääsivtä toisille omistajille.

  VastaaPoista
 4. Onnekkaita kilpisiä :) Riippuu varmaan hiukan siitä, että missä kulmassa tipahtavat ja millaiselle alustalle. Mulla on muuten myös ollut lapsena kilppareita (90-luvun muoti-ilmiö :( ), mutta ne eivät kyllä koskaan tippuneet mistään.

  VastaaPoista